avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... E mail transmis abuziv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

E mail transmis abuziv

Presedintele asociatiei de proprietari este suparat ca am adus prin e mail critici activitatii firmei de administrare adusa de el. Aceia au transmis copiind mesajul meu trimis de pe adresa firmei la care lucrez, catre dl. presedinte si acesta l-a transmis, copiat si pus pe grupul de discutii de pe internet al scarii (40 de vecini membri). Fara acordul sau cunostinta mea. Scopul lui a fost sa ma defaimeze expunindu-ma ca pe timpuri la inchizitie judecatii vecinilor.
Ce lege a incalcat si ce pot eu sa fac, daca se merita sa fac ceva?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 17:53, 8 Martie 2010
=D>

Multumesc. Daca legea, asa cum e, permite asta atunci inseamna ca nu e buna.
Poate ca intr-adevar exista o prevedere pentru asemenea fapte.
Mie mi se pare ca ce e pentru cineva, e doar pentru acel cineva, altfel e mahala.
Eu inteleg nemultumirea dvs.... dar din punct de vedere juridic consider ca totusi este buna legea!

Incercati sa va imaginati ca sunteti dvs. in situatia de a primi un e-mail pe care vreti sa il faceti public sau cel putin sa il cititi unei alte persoane si sa nu puteti face aceasta deoarece ar fi interzis prin lege??? ... daca ar fi asa, prin lege v-ar fi incalcat dreptul la comunicare....
Dar mie nici prin cap nu mi-ar trece sa citesc altora mesaje care nu le sunt destinate. E o forma de dus vorba, parerea mea. Nu e nici macar politicos conform bunelor maniere. Comunicarea reala e una fata in fata, bilaterala. In multe corporatii, pentru a forwarda un e mail trebuie sa ceri acordul expeditorului si exista niveluri de acces ale informatiei. Nu stiu, cred ca eu apartin unei alte lumi. Nu mi se pare deloc normal ce a facut acest individ cu mesajul meu. E o forma de mahala de genul: "iata ce zice asta aici, luati si disecati, distrati-va".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secretul corespondentei hpuiu hpuiu Buna ziua, M-am lovit de urmatoarea problema si as dori sa stiu daca pot face publica o conversatie avuta pe e-mail cu altcineva: Sunt administratorul ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei ethel ethel Buna seara, Cineva primeste o instiintare cum ca intr-o data stabilita de furnizorul de apa i se va schimba contorul de apa. Destinatarul nu poate prelua ... (vezi toată discuția)
Tainuire de corespondenta gina-s gina-s buna,chiriasa care are spatiul comercial in casa soacrei mele(in curte fiind 2 case),mi-a ascuns faptul ca in luna iunie am avut un proces corespondenta vine ... (vezi toată discuția)