avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare in primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare in primarie

Buna ziua, lucrez intr-o primarie la biroul achizitii publice, singura pe acest birou.
Am studii superioare de 4 ani pe studii economice, am facut si specializare expert achizitii, vechime 3 ani, lucrez cu proiecte europene, realizez toate procedurile de achizitii ale primariei, dosare de plata pt APDRP, si acum primaria se afla intr-o asociatie cu alta primarie si lucrez si pentru acel proiect si anume: registratura, achizitii, juridic, totul.
Salariul meu pe luna ian. 2010 a fost de 840 RON. As dori sa imi spuneti unde ar trebui sa fiu incadrata, ce sporuri sunt obligati sa mi le dea si care ar trebui sa fie salariul meu minim dupa noua lege. Mentionez faptul ca sunt angajata cu contract de munca si am si o persoana in ingrijire.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Goguvoinicu , utilizator 15:52, 16 Martie 2010
Buna ziua!
1. Vina pentru acel fluturas neinteligibil apartine contabilitatii!! Cereti lamuriri acolo!
2. La 01. ianuarie 2010 ordonatorul de credite trebiua sa faca reincadrarea personalului printr-o dispozitie in care obligatoriu era trecut si noul salariu de incadrare cf Legii 330, OUG 1/2010 si OMFP/OMMPS 32/42 din 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare referent - primarie lucasamuel lucasamuel Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii. Ultima ... (vezi toată discuția)
Sporuri neacordate bogdirares bogdirares Bună ziua. Soţia mea este angajată în poliţie din luna mai 2006, ca agent. De la început beneficiază de sporul de 25% pt. studii superioare. Din luna ... (vezi toată discuția)