avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare prima casa 2 - imobilul trebuie sa fie izolat termic?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

prima casa 2 - imobilul trebuie sa fie izolat termic?

este adevarat ca la prima casa 2 locuintele trebuie sa fie izolate termic,altfel nu se acorda creditul?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 09:26, 9 Martie 2010
asa era vorba.. dar am inteles ca totusi se pot cumpara si locuinte neizolate termic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza caldura la pausal? mihaelapohoata mihaelapohoata Buna seara, mai am o curiozitate legata de asociatia de proprietari. Cum se calculeaza conform legii in vigoare, caldura la pausal. Asociatia la care lucrez de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli incalzire ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna seara.imi pare rau sa o spun dar eu tot revin pe forum cu probleme legate de as. de propietari.dar sa trec la subiect.blocul este contorizat cu ... (vezi toată discuția)
Izolare conducte interioare apartament cu c.t. cocos44 cocos44 Buna seara ! [b] Intrebare : exista scris explicit in Normele tehnice pentru repartizarea consumurilor de energie termica -Ordin 343/2010 emis de ANRSC,ca in ... (vezi toată discuția)