avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 71/2009 privind plata unor sume prevazute în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 71/2009 privind plata unor sume prevazute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar

La multi ani doamnelor si....domnilor!
Conform art.2 din OUG71 ordonatorii principali de credite ar trebui sa stabileasca,prin ordin, procedura de efectuare a platilor . Aveti cunostinta de un astfel de ordin emis de Ministrul sanatatii?

Alte discuții în legătură

Succesiune neluchiru neluchiru Cineva vrea sa efectueze succesiunea unei mosteniri. Au dreptul la succesiune repectivul si 3 frati, nepotii lui, acestia fiind copii surorii ... (vezi toată discuția)
Data de la care se pot depune cererile de restituire taxa de prima inmatriculare danone67 danone67 Buna ziua, as dori sa cunosc data la care incep sa se primeasca cererile de restituire taxa prima imatriculare. Multumesc. (vezi toată discuția)
Promovare in sistemul sanitar stelarman stelarman Va rog sa imi spuneti cum se fac promovarile intr-o treapta superioara in 2010 in sistemul sanitar.In concret avem urmatorul caz:3 muncitori au promovat anul ... (vezi toată discuția)