avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... intrare in Barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

intrare in Barou

Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D
sa inteleg ca a scazut de la 20.000 euroi la jumatate sau chiar mai putin:-/
date valabile 2004:D...ce-o mai fi acum......dzeu cu mila:)
Avand in vedere tendinta pietei de a cere tot mai multa asistenta juridica si numarul cererilor de avocati, cred ca se diminueaza aceste sume. Oricum, sa le fie rusine celor care practica asa ceva!!!

Sunt avocati si de cealalta baricada, insa, cu care mi-ar fi rusine... Am cunoscut un personaj care-i spunea in mod constant unei colaboratoare ca el n-a luat bani si nici nu va lua... :)):)):)) Avand in vedere ca stagiarii ramaneau cateva luni (a avut un singur caz de 1 an), cred ca ar fi trebuit sa ceara, asa ar fi fost mai motivati sa ramana :)):)):))
...este tragic ceea ce se intampla...:( acum daca nu ai bani si esti suficient de pregatit nu ai sanse!!!!! (cu mici exceptii) ........sa fim seriosi,,,unde nu se cere spaga?,,,peste tot unde te duci se asteapta sa scoti "ploconul"....si in ceea ce priveste "spaga" pentru a intra in Barou nici nu vreau sa comentez....cum vor sa mearga justitia in tara asta daca pun tot felul de oameni slabi pregatiti ....asa ca oricine ar zice ca nu se da spaga sa aibe motive intemeiate sa o sustina.:P
las' ca dupa alegerile de azi o sa mearga treaba ca unsa.....:))...noiiB-) mai mari or sa debordeze de corectitudine, onoare si bune intentii, cerul o sa fie albastru si pt stagiari, pasarelele or sa miaune, scuze, cante, taxele or sa fie minusculissime, programe legislative gratuite pt toti avocatii, or sa se gaseasca actele de infiintare a barourilor...etzetera, etzetera.....
gata cu visarea! trezirea si la munca!:))

Alte discuții în legătură

Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
Care cat ati invatat mars0212 mars0212 Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai ... (vezi toată discuția)
Cum gasiti un avocat indrumator? xm xm Spuneti-mi si mie cum se procedeaza in concret ca sa-ti gasesti un indrumator atunci cand nu ai nici rude avocati si nici bani ca sa-ti platesti stagiatura? ... (vezi toată discuția)