....a...si asta in cazul in care astazi la "Adunarea Generala a Avocatilor" mai mai ca se si luau la bataie.....dar au amanat pana pe 30 aprilie...asta asa, ca linistire...:)):))
Minunat baroul nostru... Cu adunarea sa generala cu tot...
Eu nu stiu ce sa spun, toata lumea spune ca nu sunt sanse pentru stagiari... Deja mi se pare ca suntem ca fetita care l-a luat pe nu in brate. Si atunci cand nu gasete un loc decent de munca, isi aminteste ca in urma cu 4 ani, cand a dat examen, toate publicatiile spuneau ca sunt prea multi absolventi de drept? Credea ca las', o sa mearga cumva? Nu si-a dat seama ca va fi greu?
Vreau sa va intreb: stiti cate joburi in domeniu sunt pe jobavantaj? Dar pe bestjobs? Sau ejob? Sunt in jur de 100 (mai exact: 4, 86 si 125) si se ruleaza lunar altele (aproximativ la o luna). Asta inseamna ca sunt peste 1000 de joburi in domeniu, anual. Si cum in jur de 1000 de avocati iau examenul in baroul Bucuresti, iata ca nu stam bine, dar nici chiar atat de rau.
Nu cred, personal, ca poti, azi, fi pregatit si sa nu-ti gasesti un post... De ce spun asta? Pentru ca experienta mea m-a dus acum cativa ani la interviuri; unul era bine platit dar era mai mult munca de secretariat, nu l-am vrut. Altul era mai prost platit, dar pe drept proprietate intelectuala. Am dat teste, am fost la 2 interviuri pentru fiecare job... nu era pacaleala...
Si am apelat la agentii plasare forta de munca; si s-au gasit interviuri. Si am intrebat si in stanga, si in dreapta... Si erau pe saiturile cu joburi intre 1 si 5 joburi.
Care cat ati invatat
mars0212
Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai ... (vezi toată discuția)