avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat stagiar- caut un cabinet de avocatura din ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat stagiar- caut un cabinet de avocatura din Bucuresti unde sa-mi desfasor stagiatura

Buna! Am fost admisa in Baroul Bucuresti in 2009 , in sesiunea din septembrie si am tot incercat sa gasesc un cabinet sau o societate de avocatura unde sa pot desfasura stagiatura, insa fara succes. Are cineva cunostinta despre un astfel de post vacant? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 07:44, 21 Martie 2010
Buna!
In primul rand, " felicitari" =D> pentru rezultatul obtinut la examenul de admitere din septembrie 2009!
Exista o expresie care spune cam asa: " Reclama este sufletul comertului! "
De asemenea, mai este un vechi proverb conform caruia : "Copilul care nu plange, nu primeste de mancare!"
Tu ai facut primul pas si ai postat aici, te felicit pentru curaj!
Persevereaza si nu te da batuta, orice inceput este anevoios!
Sfatul meu este sa faci o lista cu toate Cabinetele de avocatura din Bucuresti cu care consideri ca vrei sa incepi o colaborare si ataca-le "agresiv" cu CV-uri pe e-mail sau la chiar la secretariat.
De asemenea, te-ar ajuta si niste conturi pe site-urile de recrutare, plus intrebatul "din gura in gura" !
Nu se stie niciodata de unde sare iepurasul,nu?:thumbup:
Mult succes si sa ne anunti si pe noi cum decurge procesul de recrutare.
:coffee:
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
ContSters67773, utilizator
Multumesc frumos pt sfaturi.Am conturi pe toate site urile de specialitate, ca drept dovada ca mi am facut cont si pe acesta si am tot depus cv uri fara rezultat pana in prezent.Am mai auzit varianta aceasta, cum ca ar trebuie sa trimit cv uri pe mail.Mi se pare ca i putin cam mult, dar daca nu voi avea o alta solutie, voi recurge si la astfel de mijloace. Va voi tine la curent.
jenica P a scris:
Am mai auzit varianta aceasta, cum ca ar trebuie sa trimit cv uri pe mail.Mi se pare ca i putin cam mult, dar daca nu voi avea o alta solutie, voi recurge si la astfel de mijloace.

Cred ca aici gresesti foarte mult. Trimiterea CV-urilor este, dupa parerea mea, singura modalitate in care poti cointeresa o persoana care altfel nu te-ar fi cautat. Nici nu mai spun ca majoritatea formelor medii si mari de exercitare a profesiei au pe site si rubrica de cariere unde se explica exact faptul ca poti trimite CV. Nu e deloc mult, e doar potrivit. Curaj!
Buna. Nu cunosc exact cum se desfasoara lucrurile dar: - Din momentul in care ai fost admis(a) la acest examen TU trebuie sa iti cauti un cabinet de avocatura sau un avocat care sa te invete meserie?? Deci, practic stai pe bara? Nu stiam, sunt absolventa de facultate si am avut gresita parere/impresie ca dupa ce ai intrat ca avocat stagiar esti intr-un fel sau altul repartizat la un avocat din cadrul UNBR care sa te instruiasca...Deci nu e asa? Poate ma lamureste si pe mine cineva care stie corect. Va multumesc.
Desigur ca nu este asa si nici nu a fost vreodata. Mi-e greu sa inteleg ce te-a facut sa crezi ca in avocatura e altfel decat in orice profesie (mai putin magistratura) din tara asta...

Alte discuții în legătură

Avocat maestru COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Buna ziua tuturor, As dori sa va cer sfatul in legatura cu urmatoarea problema: imi doresc foarte mult sa intru in avocatura si sunt dispusa sa investesc ... (vezi toată discuția)
Practica cabinet de avocatura ContSters115719 ContSters115719 Am o mare rugaminte, sunt studenta in anul III la Facultatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti si doresc sa efectuez un stagiu de practica intr-un ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru a putea incepe stagiatura burito burito Am fost admisa in profesia de avocat in Septembrie 2009 in cadrul Baroului Bucuresti si de atunci incerc fara succes sa gasesc un avocat dispus sa ma ia ca ... (vezi toată discuția)