avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat stagiar- caut un cabinet de avocatura din ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat stagiar- caut un cabinet de avocatura din Bucuresti unde sa-mi desfasor stagiatura

Buna! Am fost admisa in Baroul Bucuresti in 2009 , in sesiunea din septembrie si am tot incercat sa gasesc un cabinet sau o societate de avocatura unde sa pot desfasura stagiatura, insa fara succes. Are cineva cunostinta despre un astfel de post vacant? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters67773 , utilizator 07:44, 21 Martie 2010
jenica P a scris:

Sunt perfect de acord cu faptul ca trebuie sa trimiti cv uri pentru a lua contact cu societatile de avocatura, insa nu mi se pare ca i tocmai bn sa fii agresiv, asa cum ma sfatuia cineva.


Buna din nou!B-)
Cred ca nu ai inteles exact ceea ce am vrut eu sa te sfatuiesc, am spus sa ataci "agresiv" ( la figurat !!! ) cabinetele de avocatura cu CV-uri, chiar daca pe site-ul cabinetelor nu au fost postate anunturi cu privire la contracte de colaborare cu stagiari pe anul respectiv, in ideea de a le aborda tu cu "tupeu" ,in ideea de a fi infipt in situatie (dar in acelasi timp cu bun simt ) si hotarat .
Daca ai promovat examenul de primire in profesie sa nu te astepti sa vina avocatii cu state vechi sa te intrebe de sanatate si daca ai vrea sa colaborezi cu dansii, tu trebuie sa mergi sa-i abordezi, sa le demonstrezi ca vrei cu adevarat sa-ti faci intrarea in casta lor.
Ce ai de pierdut daca incerci? :">
Multa bafta!!!
Asteptam vesti !( bune =D> neaparat )
Am inteles, stai linistita.Acum sunt in stadiul in care merg la interviuri si astept raspunsuri. Va voi comunica si rezultatul.Multummesc pt interes!
Buna ziua, daca mai sunteti interesata va rog trimiteti-mi un mesaj privat. Multumesc.
Si uite ce frumos incep sa se lege lucrurile=D>
Am mai spus eu ca nu se stie niciodata de unde poate sa sara iepurasul=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat maestru COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Buna ziua tuturor, As dori sa va cer sfatul in legatura cu urmatoarea problema: imi doresc foarte mult sa intru in avocatura si sunt dispusa sa investesc ... (vezi toată discuția)
Practica cabinet de avocatura ContSters115719 ContSters115719 Am o mare rugaminte, sunt studenta in anul III la Facultatea de drept din cadrul Universitatii Bucuresti si doresc sa efectuez un stagiu de practica intr-un ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru a putea incepe stagiatura burito burito Am fost admisa in profesia de avocat in Septembrie 2009 in cadrul Baroului Bucuresti si de atunci incerc fara succes sa gasesc un avocat dispus sa ma ia ca ... (vezi toată discuția)