avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ABUZ SAU INCOMPETENTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ABUZ SAU INCOMPETENTA

ACESTE DOSARE DE DISPONIBILIZARI CHIAR NU SUNT VERIFICATE DE CEI DE LA I.T.M?
DACA ANUI SEF I SE ,,PUNE PATA ,,SA TE DEA AFARA NIMENI NU IL TRAGE DE MINECA DACA FACE UN ABUZ CU BUNA STIINTA?
Cel mai recent răspuns: andrei dinu , utilizator 22:29, 9 Martie 2010
Nu mai scrieti cu litere de tipar.
In general ITM nu are timp de a verifica toti angajatorii care exista pe piata muncii decat o data, de doua ori pe an..ma refer la controale de fond sau cu tematica.
Dar in masura in care salariatii / fostii salariati se simt nedreptatiti in vreun fel si fac uz de dreptul lor de a reclama / sesiza oficial la ITM neregulile, atunci cu siguranta sunt verificati si angajatorii despre care vorbiti dvs.
ok
da si pina atunci cand primesc raspunsul sunt concediat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O multime de nereguli in intreprindere la care itm inchide ochii gondolkodom gondolkodom Cunosc oameni care lucreaza intr-o intreprindere unde sunt foarte multe nereguli, cele mai multe legate de felul in care sunt tratati salariatii, iar cand ... (vezi toată discuția)
Incalcari ale normativelor, ce masuri se pot lua? Dorky Dorky - societate comerciala, angajati cu norma intreaga trecuti in acte cu sfert de norma si deci plata la negru a impozitelor aferente salariilor, in loc de plata ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de salariu falsa rotciv rotciv Am vrut sa ajut pe cineva, si la sfatul lui ( adica cel pe care am dorit sa-l ajut) si a ofiterului de credit am facut o adeverinta de salar dupa cum mi-au ... (vezi toată discuția)