avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nu am predat permisul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nu am predat permisul

m-i s-a retinut permisul pt depasire de viteza ,am deschis proces ,l-am luat inapi am pierdut procesul,am facut recurs iar am pierdut si nu l-am mai predat de 2 ani ce se intampla??eu figurez in proces in calculatorul politie ce e de fcut???
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:35, 10 Martie 2010
In baza hotararii instantei ,va prezentati la IGP SPR responsabil si predati permisul
si daca nu ma duc ce se intampla
Riscati ca le un eventual control,sa fiti depistat in trafic cu permisul,situatie in care riscati sanctiune complementara
~ Conținut șters la cerere ~
La sanctiunea contraventionala initiala la predare se va mai adauga o suspendare de inca 30 de zile.
Daca circulati in acesta situatie,sunteti pasibil de o pedeapsa cu inchisoarea pentru circulare pe drumurile publice cu un vehicul in perioada in care aveati permisul suspendat.
Este dreptul dvs.sa nu respectati legea,dar sanctiunile va privesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal Vladu79 Vladu79 Buna ziua, am avut un apel pentru anularea procesului verbal prin care mi a fost suspendat permisul de conducere. Nu inteleg daca trebuie sa predau permisul ... (vezi toată discuția)
Am pierdut plangerea contraventionala dar nu am predat permisul de conducere, pot sa circul? mutu_catalyn mutu_catalyn sal.... am contestat un proces-verbal in instanta si am pierdut, si nu am fost in 15 zile de la motivare sa predau permisul de coducere ce ce intampla???? ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Aliahdar Aliahdar Buna ziua, In luna noiembrie 2018 mia fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 zile.Am mers la judecatoria,am depus contestatie si am ... (vezi toată discuția)