brendissima 
	    	Utilizator

brendissima 
	    	Utilizator	    

Cristina Vasile 
	    	Utilizator

Cristina Vasile 
	    	Utilizator	    

Cristina Vasile, utilizator
 Cristina Vasile, utilizator 	
			~ final discuție ~
 simina_burghelea	                   

Ce acte sunt necesare pentru deschiderea unui punct de lucru secundar? (vezi toată discuția)
	                    simina_burghelea	                   

Ce acte sunt necesare pentru deschiderea unui punct de lucru secundar? (vezi toată discuția)

Altheea	                   

Buna ziua,
In cazul schimbarii sediului unei firme, persoana care depune actele la Registrul Comertului are nevoie de procura speciala legalizata data de cei ... (vezi toată discuția)
	                    Altheea	                   

Buna ziua,
In cazul schimbarii sediului unei firme, persoana care depune actele la Registrul Comertului are nevoie de procura speciala legalizata data de cei ... (vezi toată discuția)

gabitza1980	                   

am o societate cu sediul in ilfov,maine merg la registru comertului pentru infiinatare de punct de lucru in bucuresti(restaurant).astazi am achizitionat casa ... (vezi toată discuția)
	                    gabitza1980	                   

am o societate cu sediul in ilfov,maine merg la registru comertului pentru infiinatare de punct de lucru in bucuresti(restaurant).astazi am achizitionat casa ... (vezi toată discuția)