avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce sa fac?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce sa fac?

anul trecut un prieten mio cerut masina un passat 4 in prumut sa mearga gu el pana in ungaria in drum catre acasa a facut un acident si masina era bun numai de aruncat dar el nici nu mo intrebat cat il costa eu nu iam spus nimic fiind asa am stiut ca nare bani dar amu o vreve neam certat si din senin sio luat un passat 3 asa am auzic ca 1800 de euro a dat pe el masina mea si atunci a valorificat 3000 plus eu lam adus acasa cu trailer ala inca 200 si cand a avut procesul in ungaria iam mai dat 100 000 de mii de forinti dupa ce neam certatat tot im tune in cale vrea sami faca rau ca iam cerut 300 de euro in prumut si nam avut sai dau inapoi banni de asta neam certat. daca el este asa ca si eri mio facut un rau eu nui vreau sai las sai maerga viata asa de usor vreau sami recuperez bani dati pe masinia mea cum sa fac unde sa ma dresez cum sa fac? asta nu stiu dacai masina i pe numele lui da ca nu are nimic pe nume cum sa procedez?? varog sami ajutait
in primul rand, scrieti cat mai corect in limba romana.. personal, abia am inteles ce doriti de la noi.. in al doilea rand, amicul dvs, este tinut sa va plateasca masina pe care v-a stricat-o, are, nu are de unde, trebuie sa o plateasca.. dvs daca vreti sa va recuperati banii.. angajati un avocat din zona respectiva, care sa va obtina o hotarare judecatoreasca de obligare la plata a prejudiciului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? interesant artur8411 artur8411 buna seara azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema: sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere. dar nam ... (vezi toată discuția)
Sechestare olga1 olga1 buna seara daca se poate sa imi raspundeti si mie la o intrebare ma numesc olga am 25 de ani pe data de 17 mam intalnit cu un baiat de pe net care lam mai ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere si inselaciune sabinut sabinut am inchieiat un contract de locatie pt o masina la taxi [masina fiind nou]am platit printrun virament bancar o suma importanta bani cagh in mana cu martori ... (vezi toată discuția)