avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pentru colaborare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pentru colaborare

buna ziua! as vrea sa stiu cum calculez impozit pt. un contract de colaborare - 3400 lei/ 2 luni, de la al 2-lea angajator, cum sa rezolv aceasta problema?
multumesc de ajutor!
:)
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 12:09, 11 Martie 2010
Ce servicii prestati?....sunteti PFA ?...sunteti platitor de TVA?.... imi trebuie mai multe detalii pentru a va raspunde la nelamuririle Dmv?
In principiu impozitul pe venit este de 16%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari pfa guest31ro guest31ro Buna ziua, M-ar interesa si pe mine cateva detalii legat de PFA, sper sa ma poata ajuta cineva. As vrea sa stiu daca mai exista limita pentru cifra de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa/if sau srl Emi000 Emi000 Buna! Sotul meu are un contract de colaborare/prestari servicii cu o firma din afara. El trebuie sa le trimita facturi pt servicii si vrea sa-si infiinteze ... (vezi toată discuția)
Plafon tva la contract/conventie civila cqsv cqsv Buna ziua Am un contract/conventie civila cu o firma din strainatate si cineva spune ca se aplica plafonul TVA de 118000RON si in cazul meu. Eu nu fac ... (vezi toată discuția)