avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Acoperire suplimentara pentru riscurile de apa de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Acoperire suplimentara pentru riscurile de apa de conducta si scurgeri din sprinklere

Daca exista o polita de asigurare de incendiu si alte riscuri iar in polita la clauze aditionale apare clauza aditionala " acoperire suplimentara pentru riscurile de apa de conducta si scurgeri din sprinklere " - cod 08.01.01.E.006.0D iar evenimentul produs se incadreaza in conditiile de asigurare la riscul de refulare, in clauza amintita mai sus poate sa fie acelasi eveniment asigurat cat si exceptie din cadrul clauzei. Avem polita dar in raspunsul primit de la societatea de asigurari se face referire la un art din polita care nu exista iar in josul politiei se face referire la anexe pe care nu le detinem. Ce este de facut daca societatea de asigurare refuza sa acorde despagubiri ? Exista termene legale care trebuiesc respectate ? Unde pot gasi mai multe detalii despre clauza aditionala ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:17, 11 Martie 2010
In polita de asigurare, daca ati platit/optat si pentrun acest eveniment/risc, ar trebui sa se regaseasca si prima suplimentara aferenta.Orice clauza aditionala, pentru a fi operationala/acoperita, trebuie a fi platita o prima suplimentara aferenta, evidentiata in polita la capitolul "clauze atasate".
Fiecare asigurator are conditiile anexe diferite, deci trebuie mers la asiguratorul dv. pt. a vedea in ce constau acele clauze suplimentare si daca ati platit acel supliment. Apoi se poate discuta pe aceasta tema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare facultativa pentru avarie centrala electrica anielap anielap Buna ziua, In luna mai mi s-a ars placa electronica a centralei datorita unei scurgeri de apa. Am polita de asigurare de tip facultativa , polita cesionata ... (vezi toată discuția)
Asigurare imobil ipotecat 33tina 33tina Credit anul 1997, imobil ipotecat, polita de asigurare complexa a locuintei ( flexa + clauze aditionale), cesionata in favoarea creditorului. Locuinta este ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta vmdm vmdm Ce se intampla daca deja am asigurata locuinta? Mai trebuie sa platesc si asigurarea obligatorie?In acest caz,daca s-ar intampla ceva,as fi despagubit din doua ... (vezi toată discuția)