anca_mesco 
	    	Utilizator

anca_mesco 
	    	Utilizator	    

jack electro 
	    	Utilizator

jack electro 
	    	Utilizator	    

salieri_11 
	    	Utilizator

salieri_11 
	    	Utilizator	    

Marius Mihai 
	    	Utilizator

Marius Mihai 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 oana cambera	                   

As dori sa stiu ce trebuie sa fac si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a lucra ca persoana fizica autorizata. (vezi toată discuția)
	                    oana cambera	                   

As dori sa stiu ce trebuie sa fac si ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a lucra ca persoana fizica autorizata. (vezi toată discuția)

nazdravan	                   

buna seara
as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
	                    nazdravan	                   

buna seara
as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)

jack electro	                   

E vorba de legea 300/2004, si anume de celebrul deja cod CAEN 7420 care se refera la activitati de inginerie si consultanta. Pentru PFA, la Primaria sect.3 si ... (vezi toată discuția)
	                    jack electro	                   

E vorba de legea 300/2004, si anume de celebrul deja cod CAEN 7420 care se refera la activitati de inginerie si consultanta. Pentru PFA, la Primaria sect.3 si ... (vezi toată discuția)