avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prelungire sediu secundar si adaugare cod caen
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prelungire sediu secundar si adaugare cod caen

Buna ziua! pentru prelungire sediu secundar la Reg. Com. cum ar trebui sa sune hot. aga in cazul in care nu am la punctul de lucru declarat obiectul de activitate.Societatea este din 94 , iar de curand am schimbat sediu social cu declaratia model 1 in care se precizeaza ca la sediul social nu desfasor nici o activitate.Precizez ca la punctul de lucru imi trebuiesc 2 coduri caen : unul este declarat dar nu este recodificat,iar celalalt nu este declarat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: roxana - elena , utilizator 16:02, 23 Iunie 2010
In HGA mentionati decizia pe care ati luat-o in legatura cu prelungirea sediului secundar si alegeti codurile CAEN , in functie de specificul activitatii Dmv.La recodificare , puteti sa folositi toata clasificatia de coduri CAEN, costurile sunt aceleasi.
Multumesc! Dar, nu se face hot aga , se depune doar declaratie nr.3 xeroxata in 4 exemplare.Este prelungire, nu infiintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)
Declarare activitati DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua tuturor celor care au bunavointa sau curiozitatea de a-mi citi topicul, Ceea ce doresc sa intreb este urmatorul lucru: cand pe obiectul de ... (vezi toată discuția)
Practica reg com: se poate inregistra schimbarea sediului social mai inainte de reactualizarea ob de activiate caen rev 2? k17 k17 Opinia mea este ca nu, intrucat, cu ocazia schimbarii sediului social trebuie preschimbat si certificatul de inregistrare al firmei (care contine si codul ... (vezi toată discuția)