avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credeti ca as avea vreo sansa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credeti ca as avea vreo sansa?

Probabil cu totii stiti de problema avansarii promotiilor din scoala de subofiteri campina si acad de politie...avansare care s-a amanat cu 6 luni ...mai exact din iulie pana in 1 decembrie datorita lipsei de fonduri la bugetul de stat....in aceasta perioada am fost tratati ca si cum am fi fost elevi/studenti care beneficiem de vacanta si am primit solda lunara (vreo 100lei) ..as putea cere vreun prejudiciu?...mai ales ca teoretic s-a intrat in urmatorul an scolar...deoarece un an scolar incepe in 1oct , iar noi am depasit anul 2 respectiv 4 deoarece am fost avansati la 1 dec...totodata unii dintre noi au pierdut inscrierea la anumite masterate care aveau concursul in oct-noi...pt k nu aveam licenta inca luata....iar altii au pierdut kiar bani pentru meditatiile luate pentru a reusi la INM ...care appo are admiterea in noiembrie....si astfel au mai stat un an...stiu ca un proces cu statul este lung...dar ar fi vreo sansa de castig? si daca da...ce prejudicii s-ar putea cere?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:42, 12 Martie 2010
Este o speta interesanta dar care comporta consecinte neplacute
Practic nu unitatea de invatamant este vinovata,situatie in care eventuala dvs actiune trebuie sa se indrepte impotriva autoritatii asiguratoare a fondurilor ,care in fapt conduce catre un lant de autoritati implicate,guvern ,ministere
Cantariti cu responsabilitate un eventual demers ,cu eventualele consecinte
Inainte de a cuantifica prejudiciile,analizati competent si asigurati-va de necesitatea si temenicia cererii dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident. Myyrrella Myyrrella Tatal meu a avut un accident de masina,politia stabilind vina celuilalt conducator.In ziua accidentului nu a fost cu salvarea la spital ,simtindu se aparent ... (vezi toată discuția)
Rca ma despagubeste cu daune morale ca victima a accidentului? VilceanuOvidiu VilceanuOvidiu Buna ziua, Recent am fost implicat intr-un accident de circulatie; am imprumutat masina unui amic iar acesta a pierdut controlul intrand intr-un copac si ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura martie-aprilie 2008 Costinescu2003 Costinescu2003 Salut fratilor!Am auzit din diverse surse ca s-ar organiza examen de admitere pentru ocuparea posturilor vacante de procuror, avand in vedere deficitul foarte ... (vezi toată discuția)