avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu compensatoriu

Am primit in data de 11.01.2010 instiintare ca postul mi se desfiinteaza si ca atare voi primi in afara drepturilor care mi se cuvin pana la incetarea contractului individual de munca ,o compensatie la nivelul unui salariu lunar avut.
Intrebarea mea catre dvs este daca salariul compensatoriu va fi brut sau net si daca acea luna este considerata vechime in munca.

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:45, 12 Martie 2010
1. Perioada de preaviz face parte din contractul individual de munca, deci este vechime in munca.
2. Salariul compensator se acorda sub forma bruta, se adauga la salariul din ultima luna si se impoziteaza.
Salariu brut de incadrare, se cumuleaza cu celelalte venituri pentru care se face plata/lichidarea si se impoziteaza. Faptul ca primiti un salariu compensator nu inseamna si o luna in plus la vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 65 ContSters75393 ContSters75393 Va rog sa-mi spuneti si mie daca unui angajat i se desface contractul de munca in baza art 65 beneficiaza de salarii compensatorii si in ce consta salariile ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere nula? kijh kijh Buna ziua, Am primit astazi decizia de concediere pentru restructurarea postului si in ea se precizeaza ca poate fi contestata in termen de 30 de zile la ... (vezi toată discuția)
In cazul concedierii angajatorul are obligatia acordarii minim a unui salariu compensatoriu? vali7111 vali7111 Buna ziua.In cazul concedierii angajatorul are obligatia acordarii minim a unui salariu compensatoriu? Intrebarile sunt: 1. Conform carei legi are aceasta ... (vezi toată discuția)