avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sistare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sistare srl

Buna seara! Poate sa-mi spuna cineva care este procedura de sistarea activitatii unui srl? Ce acte si unde trebuie depuse , etc. Multumesc.Aura
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:52, 13 Martie 2010
Daca doriti suspendarea temporara a activitatii SC, puteti sa o faceti prin Registrul Comertului. Activitatea poate fi suspendata pe o perioada de pana la 3 ani.
Formalitatile la Reg Com se pot face astfel:
- apeland la un avocat care va va intocmi toate documentele necesare si le va depune la Reg Com
- apeland la serviciile specializate ale Reg Com, care la fel va va indruma si intocmi toate actele necesare ( nu stiu daca onorariile sunt mai mici decat in cazul unui avocat)
- prin forte proprii, adica dvs veti convoca AGA ptr a se lua hotararea suspendarii activitatii, act aditional, completarea documentelor ptr Reg Com, respectand canoanele si apoi invingand aglomeratia de la Reg Com
Personal am apelat la un avocat.
Dvs alegeti!

Daca doriti inchiderea definitiva a SC, atunci trebuie sa initiati procesul de lichidare. Sau mai aveti posibilitatea sa va vindeti/cesionati partile sociale.
Bafta!
Te rog sa vizitezi site-ul ONRC. La rubrica formalitati ai sa gasesti tot ce te intreseaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare firma alin1980 alin1980 buna ziua as dorii niste informatii daca se poate in legatura cu suspendarea ctivitati .. Cum se procedeaza si ce trebuie sa fac pt a putea suspenda firma ... (vezi toată discuția)
Model de hotarare aga pentru reluare activitate srl suspendat roby77 roby77 Buna ziua, as avea nevoie de un model de hotarare AGA pentru a putea relua activitatea unui SRL suspendat in 2009. multumesc anticipat celor care ma pot ... (vezi toată discuția)
Depunere situatii financiare onrc cccristina cccristina BUNA ZIUA AM DEPUS SIATUATIILE FINANCIARE LA ONRC SI MI LE-A RESPINS CA NU AVEAM PROPUNERE DE REPARTIZARE A PROFITULUI SI ACOPERIREA PEIRDERII E CEVA NOU AM ... (vezi toată discuția)