avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot primi amenda daca politistul de pe tren doar m-a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot primi amenda daca politistul de pe tren doar m-a trecut intr-o agenda?

Am patit-o si eu pentru prima data.Eram pe tren cu prietenul meu pe la 2 noaptea...tot vagonul fiind liber...si am inceput sa fim mai tandri unul cu celalalt :), dar am fost prinsi de un politist de pe tren. Acesta ne-a cerut buletinele si ne-a trecut datele intr-o agenda fara sa ne spuna absolut nimic si fara sa ne dea vreo ceva la mana. Intrebarea mea este daca se poate sa primesc vreo instiintare ceva sau proces verbal acasa prin posta? (problema ar fi ca nu as vrea sa afle parintii mei, aveam trecuta si flotatia, la care adresa o sa imi trimita ?) si daca exista sanse sa primesc vreo amenda? Mentionez ca sunt majora.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
expunere indecenta a organelor sexuale in locuri publice..:rofl:.. sex in locuri publice:tooth:..desmierdarea in lcouri publice se lasa cu mustrare;)
Nu rade ca nu e chiar comic ... pentru mine. Oricum zisese domnul politist sa il cautam maine intr-o anumita gara ca il gasim acolo. Nici nu stiu ce ar trebui sa insemne asta... dar bineinteles ca o sa ma deplasez pana acolo. Acum sa vad pe cine am sa rog sa imi caute prin posta pentru o luna. :(( "Incidentul" s-a petrecut joi noapte asta inseamna ca eventual abia de luni trimit si ei vreo ceva prin posta nu?
heiiii!!!! vezi ca domnu politist vrea sa te duci sa continui cu el de unde ai ramas cu amicul tau.. sau daca va duceti amandoi, sa va santajeze cu amenda sau cu dosar penal si sa obtina foloase sub forma unei mici mite...de dobitoc! eu zic sa stai in banca ta..lasa-l in pace ca nu are ce ti face.. nu-i mai da apa la moara
crezi? mai degraba m-as gandi ca poate vrea niste banuti ceva si sa ma lase in pace.oricum ma duc cu prietenul nu ma duc singurica. uite o sa iti spun maine ce a vrut de fapt... sper sa se incheie totul cu o avertizare pentru noi doi care nu se inregistreaza pe nicaieri si nu ajunge prin nicio posta de la mine de acasa. ^:)^
Nu va amagiti la varianta imaginata de dvs ca poate vrea niste banuti si nu incercati sa materializati ideea ,pentru ca exista posibilitatea sa faceti o gafa mai grava.care se incadreaza in sfera penalului unde nu mai opereaz contestatia

Alte discuții în legătură

Amenda fara stampila andrei2233 andrei2233 un prieten a primit o amenda de 600 de lei pt ca a trecut calea ferata si venea trenul.In amenda scrie ca este sanctionat conform punctelor 3 si 5 din art.2, ... (vezi toată discuția)
Amenda cfr gidragos gidragos Acum un an si ceva (mai exact in iulie 2009) am circulat fara bilet cu un tren accelerat. Controlorul de tren a decis sa-mi dea amenda, deoarece nu aveam bani ... (vezi toată discuția)
Pv contraventional tinast tinast fiind pe trotuar dupa ce am iesit din magazin un politist de la rutiera ma opreste si ma acuza ca am traversat strada prin loc nepermis. Nu am vrut sa ma ... (vezi toată discuția)