avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RADIERE AUTO
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RADIERE AUTO

Doresc sa radiez o masina care a fost inregistrata pe firma ,aceasta fiind desfiintata de 10ani. Masina nu mai exista fizic, nu am actele ei, nu s a platit nici un fel de asigurare obligatorie sau impozite de atunci. Mentionez ca masina nu mai figureaza in registrele Politiei rutiere , inca din 2001.As dori sa stiu cum sa procedez in aceasta situatie, unde sa ma adresez pentru a putea sa o radiez fiscal ....
multumiri anticipate............
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:03, 16 Martie 2010
Aveti 2 variante instata de judecata sau
contactati IGP-SPR evidenta auto,care dupa verificarea auto va elibera dovada
Dovada o depuneti la autoritatea fiscala care dispune radierea
O mica precizare.Inmatricularile nu mai sunt subordonate politiei de 4-5 ani.
Ele apartin prefecturilor.
daio73 a scris:

O mica precizare.Inmatricularile nu mai sunt subordonate politiei de 4-5 ani.
Ele apartin prefecturilor.

Dovada referitoare la statutul autoturismului, se elibereaza de serviciul evidenta auto din cadrul politiei rutiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Vinzare de masina ilegala... freeanifer freeanifer Buna ziua, Problema este : S-a vindut masina proprietate prin act de vinzare-cumparare , masina nu s-a radiat iar cel ce a vindut masina plateste de 7 ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ursaanica ursaanica Buna ziua, Am avut un auto dacia mai veche de 10 ani care a fost vanduta pe bucati (nu am contract de vanzare cumparare). Am ramas doar cu ... (vezi toată discuția)