avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un nou CIM cu program de 2 ore, pe langa CIm-ul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un nou CIM cu program de 2 ore, pe langa CIm-ul existent

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog, cum se trece pe cartea de munca (sau nu), daca vreau sa inchei un nou CIM (cu program de 2 ore) pe o alta functie, la aceeasi societate unde am deja un CIM de 8 ore ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bcfbmv , utilizator 20:45, 17 Martie 2010
Cim-ul partial nu se ma trece in cartea de munca, ci el va conta doar ca stagiu pentru cand veti iesi la pensie.
In carnetul de munca se trece numai c.i.m de la societatea la care aveti functia de baza ... daca la acelasi angajator aveti 2 c.i.m. , atunci se va trece cel la care aveti functia de baza.
Ok, multumesc.
Dar munca prestata prin norma redusa imi este recunoscuta ca activitate prestata ca debutant? Si unde este trecuta?
D.l freeelis , un pic de ajutor?
Buna seara,

in baza celor expuse, ajutati-ma cu o lamurire - sunt foarte multe ITM-uri care nu accepta ca acelasi angajat sa aiba 2 cim-uri la acelasi angajator ( full-time+part-time, ca si in cazul dat), pe motiv ca al doilea cim se interpreteaza ca fiind o alta modalitate de a presta ore suplimentare. Astfel, s-ar ajunge la min. 10 ore/zi lucrate in cadrul aceluiasi angajator, neincluzand potentiale ore suplimenatre lucrate in baza contractului de 8 ore. Parerea unitara intalnita la inspectorii de munca este ca part-time se poate face doar la un alt angajator.
In schimb, Codul Muncii nu precizeaza acest lucru si nici nu limiteaza numarul cim-urilor part-time, la acelasi sau alt angajator.

Ce parere aveti?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Consilierii juridici dispar ca profesie conform noului cor? myrchis myrchis se pare ca ni se pregateste ceva frumos de catre acest guvern minunat .. prin noul COR cu aplicare din 2011 ..profesia de consilier juridic va disparea din ... (vezi toată discuția)
Functia de consilier juridic nu poate fi cumulata cu alte functii? bcfbmv bcfbmv Buna seara, Spuneti-mi va rog, daca am o functie (de casier) la o societate si (avand \"Dreptul\" terminat), vreau sa cumulez cu functia de consilier ... (vezi toată discuția)
Inregistrare consilier juridic la registrul comertului Simona Popa Simona Popa Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la care nimeni nu m-a putut lamuri pana acum. Aşa ca, am rugamintea la Dvs., daca ştiti, sa ma luminati şi pe mine. ... (vezi toată discuția)