Buna ziua,
Spuneti-mi va rog, cum se trece pe cartea de munca (sau nu), daca vreau sa inchei un nou CIM (cu program de 2 ore) pe o alta functie, la aceeasi societate unde am deja un CIM de 8 ore ?
Va multumesc.
daca vorbim de CIM intocmit legal, atunci luati in vedere ca in Revisal nu exista pozitia de "consultant juridic", singurele variante fiind "Consilier juridic" sau "jurisconsult". Treaba e, ca ce ii in COR trebuie sa bata cu Revisalul.
Apoi, in legea 514, asa cum clio06 a aratat, incompatibilitatea se refera la "profesie". Din punctul meu de vedere, profesia este data de specializarea obtinuta prin studii, ca atare legea permite cumul functiei de consilier juridic cu o alta functie, dar nu profesie (gen: medic, economist, etc).
Ar mai fi o varianta: modificarea incadrarii contractului 1, in asa fel incat sa iesiti ok.
Atentionez inca o data: sunt ITM-uri unde nu se va putea inregistra un al doilea cim la acelasi angajator. Asa cum si freelis a aratat, legea nu interzice expres incadrarea cu 2 cim-uri la acelasi angajator, dar pe de alta parte inspectorii ITM sunt cei cu amenda.
(Subgrupa majora 24, Grupa minora 242, Grupa de baza 2421)
Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)
Contract de prestari servicii - consultanta (afaceri)
Proiect de divizare (totala sau partiala - desprindere) (2 documente: complex si in extras)
Proiect de fuziune prin absorbtie (2 documente: complex si in extras)
Proiect de fuziune prin contopire (2 documente: complex si in extras)
242102
Consilier juridic
(Subgrupa majora 24, Grupa minora 242, Grupa de baza 2421)
Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)
Fisa de post pentru Consilier Juridic Contract de prestari servicii - consultanta (afaceri)
Proiect de divizare (totala sau partiala - desprindere) (2 documente: complex si in extras)
Proiect de fuziune prin absorbtie (2 documente: complex si in extras)
Proiect de fuziune prin contopire (2 documente: complex si in extras)