avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... biletul la ordin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

biletul la ordin

caracterul juridic bilet la ordin cambia cec-uol
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 17:29, 16 Martie 2010
Cambia si biletul la ordin sunt instrumente de plata reglementate printr-una din cele mai longevive legi (L.58/1934), modificata insa prin OUG 39/2008, prin care se instituie si modalitatea utilizarii celor doua instrumente in forma electronica.
Cred ca treptat, utilizarea cardurilor electronice de plata le va scadea din frecventa folosirii (si asa destul de redusa.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin do do In ce conditii o persoana juridica poate incasa un rest de plata, ca si contravaloare servicii conform unui contract incheiat, prin bilete la ordin?:hm::coffee: (vezi toată discuția)
Infractiune din legea cecului Alexa1910 Alexa1910 Buna seara! Referitor la infractiunea prevazuta in legea cecului la art. 84 punctul 4, care este comportamentul interzis? Norma de incriminare presupune ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin iliescuelena iliescuelena Ca soc. sunt intrun litigiu cu o alta soc. termen de judecata este anul viitor, cred ca a gasit un bilet la ordin vechi dat in alb. Intrebarea mea este : avea ... (vezi toată discuția)