avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... renuntare functie de conducere in filiala ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

renuntare functie de conducere in filiala ONG

Buna ziua.
Sunt vicepresedinte al unei filiale de asociatie profesionala, neguvernamentala si nonprofit cu personalitate juridica proprie. Vreau sa renunt la aceasta functie. Doresc sa raman membru al acestei asociatii. Exista o procedura legala pentru a realiza acest demers?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: A.R. , utilizator 07:33, 18 Martie 2010
Nimeni nu poate fi obligat sa ramana intr-o asociatie sau sa ocupe o functie de conducere in cadrul unei asociatii. Depuneti cererea de retragere din functie la presedintele asociatiei, secretar sau comitetul de conducere.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa ma retrag din functia de presedinte al unei asociatii culturale Didi_mi Didi_mi Buna-ziua, Am infiintat anul trecut o asociatie non-guvernamentala si detin functia de presedinte. In anul acesta au aparut diferite schimbari si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Functia de vicepresedinte si secretar aecobob aecobob Buna ziua Va rog sa ma lamuriti ce presupune, practic, functia de vicepresedinte la o asociatie de proprietari in afara de specificatia de la Art.21(3) : ... (vezi toată discuția)
Retragere membru fondator si secretar general ong Alexa1256 Alexa1256 Bună ziua, Am o intrebare in ceea ce priveste retragerea din functie a secretarului general care este si membru fondator intr-un ong. Care sunt procedurile ... (vezi toată discuția)