avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urmarirea penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urmarirea penala

va rog sa mi spuneti daca tatal meu este urmarit penal ma mai pot inscrie la academia de politie?si daca reusesc la concursul de admitere pot sa urmez cursurile acestei academii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:12, 18 Martie 2010
Atata timp cat ,dvs nu figurati cu inregistrari in cazierul judiciar,puteti sa va inscrieti la unitatea de invatamant mentionata
~ Conținut șters la cerere ~
Raspunderea penala este personala.
Simplul fapt ca tatal dvs. este urmarit penal deocamdata nu inseamna ca este vinovat de savarsirea unei infractiuni.
Pentru inscriere nu vad sa existe probleme pentru fapta altuia.

avocat Claudiu Lascoschi
In aceasta situatie,nu exista probleme reale penatru dvs,atata timp cat dvs.nu ati avut niciodata nici cea mai mica abatere din punct de vedere penal.
Este adevarat, veti fi obligat sa aratati cu lux de amnunte situatia juridica a tatalui dvs,care pana la urma-asa cum afirma si dl.avocat- beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana la pronuntarea unei hotarari definitive si irevocabile impotriva sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal...cazier? annie3cool4u annie3cool4u Acum ceva timp am desavarsit o infractiune de care nu sunt deloc mandra,mai exact am vrut sa fur un obect de imbracaminte si am fost pirnsa.Agentii de la ... (vezi toată discuția)
Va rog,ajutati-ma(amenda administrativa) marius86 marius86 in urma cu 2ani si jumatate am primit o amenda administrativa pentru un furt dintr-un supermarchet,iar acum as vrea sa ma incadrez in M.A.I. printre ... (vezi toată discuția)
Urmarirea penala o piedica? nccionut nccionut buna ziua, As dori sa stiu si eu dak pt faptul k esti urmarit penal poti pleca sa muncesti in strainatate cu contract facut din romania. Adik in sensul k ... (vezi toată discuția)