Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat

Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat	    

Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ContSters379576	                   

Un părinte nerezident dorește să-și achite pensia de întreținere pentru minor, dar nu o poate contacta în nici un fel pe mama acestuia. 
La telefonul ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters379576	                   

Un părinte nerezident dorește să-și achite pensia de întreținere pentru minor, dar nu o poate contacta în nici un fel pe mama acestuia. 
La telefonul ... (vezi toată discuția)

AlexandruDumitruSandu	                   

Am pierdut un proces,am rugat o ruda din Romania sa plătească suma datorată conform sentinței judecătorești ,dar cel ce a câștigat , a refuzat primirea ... (vezi toată discuția)
	                    AlexandruDumitruSandu	                   

Am pierdut un proces,am rugat o ruda din Romania sa plătească suma datorată conform sentinței judecătorești ,dar cel ce a câștigat , a refuzat primirea ... (vezi toată discuția)

ysis81	                   

In urma procesului de partaj  trebuie sa ii platesc fostului sot o sulta si ii revin cateva obiecte mobile. Locuinta este sub sechestru asigurator.
Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    ysis81	                   

In urma procesului de partaj  trebuie sa ii platesc fostului sot o sulta si ii revin cateva obiecte mobile. Locuinta este sub sechestru asigurator.
Trebuie sa ... (vezi toată discuția)