avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... daca un copil nu vrea sa mearga la tata, poate fi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

daca un copil nu vrea sa mearga la tata, poate fi obligat de instanta?

am o fetita de 11 ani. sotul a divortat de 2 ani si m-a tot amenintat ca o sa-mi i-a fata desi isi viziteaza copilul cand doreste, nu numai la data stabilita de lege, mi-a deschis dosar penal pentru nerespectarea hotatarii judecatoresti( fals, pentru ca el vede copilul cand vrea) si a cerut sa fie copilul audiat de o echipa de psihologi ca sa dovedeasca (pentru ca asa crece) ca eu influentez copilul sa nu mearga la el. a facut tot felul de plangeri impotriva mea la autoritatea tutelara si face apel la toate autoritatile statului.dna. procuror a acceptat sa fie copilul audiat de psihologii de la autoritatea tutelara. ar putea sa nu se tina cont de dorinta copilului de a nu sta la tata si sa se dea un verdict in favoarea tatalui?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2010
angela mixich, utilizator
Cel mai recent răspuns: Muresan Felicia , utilizator 17:24, 28 Martie 2010
Buna Alina,
Multumesc ptr incurajare, lucrurile stau f rau el intotdeauna a obtinut ce a vrut indiferent cu ce pret. imi este f teama m-a ingenunchiat aceasta problema.mi-e foarte frica ca voi pierde. lucreaza la dosar de 1 an face apel la toate autoritatile statului spune lucruri f urate despre mine intra in casa in lipsa mea face fotogtafii daca gaseste un vas murdar si spune apoi ca-mi cresc fata in mizerie. a fost la scoala si a spus dirigintei ca sunt o jegoasa , la fel si la autoritatea tutelera si la politie spune ca nu ma ocup de fata desi drumul meu nu e altul decat servici, piata si casa , nu mai stiu pe unde merg din cauza problemelor care le face, avocatul lui sune ca o sa castige cu aceste probe,mi-e tare frica.
multumesc oricum, iti doresc si tie multa bafta si sa fii fericita cu baiatul tau! Asa sa-ti ajute Dumnezeu!
multumesc pentru raspuns !
lucreaza la dosar de 1 an face apel la toate autoritatile statului spune lucruri f urate despre mine intra in casa in lipsa mea face fotogtafii daca gaseste un vas murdar si spune apoi ca-mi cresc fata in mizerie

Cum adica intra in casa in lipsa dvs?
Si cum este posibil sa viziteze copilul si in afara programului incuviintat de instanta?
Cine credeti ca ar putea sa va ajute mai bine decat dvs pentru inlaturarea acestor neplaceri?
Nu cumva se repeta povestea cu drobul de sare?
da! intra in casa in lipsa mea deoarece nu s-a terminat partajul . o perioaca am avut alta cheie, a facut la politie reclamatie ca apartamentul e bun comun, politia m-a audiat de doua ori si mi-a pus in vedere sa schimb iala si sa-i dau chieie pana la terminarea partajului. Avocata mea a spus sa fac acest lucru. nu am ce sa fac trebuie sa -l las sa intre mai ales ca daca fetita nu merge acolo am fost de buna cuviinta sa poata sa vina sa o viziteze cand vrea. si el face aceste mizerii.
Vai ce om.......
sa sti ca si eu tot de un an am procesul pe rol.
Daca e asa parerea mea e sa i-ti gasesti din timp martori cum ca tu esti altfel si la fel si casa ta,(nu cum afirma el)si sa faci si tu poze la cum arata casa zi de zi nu dupa ce ati terminat de mancat si ai vase in ghiuveta cum face acest individ.
multa bafta

Alte discuții în legătură

Custodia minorilor gygygy gygygy in urma divortului fetita noastra de 6 ani a fost incredintata mamei,dar doresc sa introduc actiune pt. a cere incredintarea minorei mie,pt. ca minora nu mai ... (vezi toată discuția)
Custodie minori mesmeea mesmeea BUNA ZIUA!!!! In cazul in care dosarul este pe rol pentru custodia minorei , iar judecatorul nu are destule probe prin care eu pot demonstra ca fetita este ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, domiciliu la mama, partaj nefinalizat, copil traumatizat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012 si in octombrie am introdus actiunea de partaj. Eu am vrut sa impartim in cote egale toata masa partajabila, insa fostul ... (vezi toată discuția)