am o fetita de 11 ani. sotul a divortat de 2 ani si m-a tot amenintat ca o sa-mi i-a fata desi isi viziteaza copilul cand doreste, nu numai la data stabilita de lege, mi-a deschis dosar penal pentru nerespectarea hotatarii judecatoresti( fals, pentru ca el vede copilul cand vrea) si a cerut sa fie copilul audiat de o echipa de psihologi ca sa dovedeasca (pentru ca asa crece) ca eu influentez copilul sa nu mearga la el. a facut tot felul de plangeri impotriva mea la autoritatea tutelara si face apel la toate autoritatile statului.dna. procuror a acceptat sa fie copilul audiat de psihologii de la autoritatea tutelara. ar putea sa nu se tina cont de dorinta copilului de a nu sta la tata si sa se dea un verdict in favoarea tatalui?
Acum am inteles situatia dvs. Totusi cheile se mai pierd, yalele se mai schimba!
"Stii, am vrut sa te anunt ca am schimbat yala dar nu mi-ai raspuns la telefon si nu am stiut unde sa iti las cheia!" apoi "Copilul a facut febra si am fost la doctor tocmai cand era ziua ta de vizita! Sper ca nu te superi..."
Aparatorul ar trebui sa va ajute mai mult...
Nu va mai lasati intimidata! Puteti sa faceti mai mult...
Si daca ar fi asa, sa zicem ca asa imi place sa traiesc in dezordine, sa spal vasele o data pe zi si care-i problema daca nu am chef sa nu fac patul nu-l fac , il fac maine.....
Se iau in calcul acuzatiile astea in instanta? Face instanta asa ceva?
@florinraican,are perfecta dreptate.Se mai blocheaza cate ceva la un apartament.Adunati recomandari de la scoala,blindati-va cu martori ca drumul dvs .este servici-scoala-casa si invers.Ce a fost mai greu psihic, ar fi trebuit sa treaca.Nu va lasati coplesita de "neputinta"acestui om.Intotdeauna "fostul"denigreaza.Nu aveti o prietena f.buna care sa va ajute ,martora fiind la toate mizeriile astea?Nu mai puneti totul la suflet,ca asta ii da mai multa energie"fostului".Vorbiti si cu avocatul moale sa-si castige onorariul.
Custodia minorilor
gygygy
in urma divortului fetita noastra de 6 ani a fost incredintata mamei,dar doresc sa introduc actiune pt. a cere incredintarea minorei mie,pt. ca minora nu mai ... (vezi toată discuția)
Custodie minori
mesmeea
BUNA ZIUA!!!!
In cazul in care dosarul este pe rol pentru custodia minorei , iar judecatorul nu are destule probe prin care eu pot demonstra ca fetita este ... (vezi toată discuția)