avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer

salut!
lucrez la politia comunitara in bucuresti si as vrea sa stiu si eu dak este legal sa nu se acorde transferul,dupa ce ai depus o cerere in acest sens si ti-a fost aprobata de catre o alta primarie?as vrea sa ma transfer in alt oras,datorita conditiilor de domiciliu si pe la noi nu prea se poarta acordarea transferurilor,ce pot face in acest sens?
si inca o problema,poate avea loc un proces fara instiintarea unuia dintre parti,dak la respectiva persoana se cunoaste domiciliu si toate cele?
si cat poate dura o hotarare de la tribunalul bucuresti pana la aflarea rezultatului?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:03, 20 Martie 2010
1-Parcurgeti cu atentie CIM de la unitatea de politie;legal desfasurarea activitati la noul loc de munca nu poate fi stopata datorita refuzului unitatii unde detineti contract in derulare
2-Puteti beneficia de serviciul in conditiile care va favorizeaza in localitatea de domiciliu demisionand de la actualul loc de munca
3-Teoretic si in multe cazuri ,exista sitiatia judecarii in lipsa a uneia dintre parti care nu are cunostiinta.
Comunicarea unei hotarari ,este conditionata de factori independenti de vointa partilor interesate,factori care tin de bagajul de activitate a instantei ,de urgenta anumitor cauze,timpul faptic necesar motivarii ,timpul faptic necesar redactarii hotararilor.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp de la depunerea cererii,mi se va da dovada cu drept de circulatie? niculina25 niculina25 Tin sa precizez ca in urma unui accident usor,cu victima mi s-a retinut permiul de conducere.Accidentul s-a produs in Bucuresti,iar eu sunt din Braila si as ... (vezi toată discuția)
Recurs laryssa laryssa Buna ziua, Ma poate sfatuii si pe mine cineva daca la recurs pot solicita mutarea dosarului la Tribunalul Bucuresti ? Procesul s-a incheiat la Tribunalul ... (vezi toată discuția)
Redactarea sentintei de divort aymeelaly75 aymeelaly75 In urma cu doua luni si jumatate s-a pronuntat divortul cu doi minori, de comun acord si fara motivari, dar inca nu mi s-a redactat sentinta de divort, cu ... (vezi toată discuția)