avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imputare ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imputare ?

Buna ziua!

In urma ultimului inventar efectuat la firma unde lucrez eu, s-a ajuns la concluzia ca este un minus in gestiune de 1 miliard rol, iar plus de 1.4 miliarde rol. Eu nu sunt gestionar, nu am semnat acte in acest sens. Eu ma ocup de comenzile pieselor. Sunt la magazie 4 gestionari. Care se ocupa sau trebuie sa se ocupe de intrarea-iesirea pieselor. In ce masura pot fi tras la raspundere pentru acest fapt?
Fiecare piesa care intra are un cod si o denumire. Uneori in franceza, alteori in Romana. S-au facut modificari asupra denumirii, dar s-a pastrat codul si valoarea intacte. Pentru o mai buna identificare.
Aceasta diferenta intre - si +se perpetueaza in timp, intrucat la ultimele inventare, ea a fost aproximativ la fel, dar nu s-a operat nicicum pana acum, se pare, doar s-a sustinut acest lucru.
Si ar mai fi o problema. Anul trecut a "murit" de doua ori serverul, stergand multe informatii din baza de date. Dar se pare ca aceste lucruri urate nu au fost aduse la cunostiinta conducerii. S-a incercat repararea problemei fara a crea panica.
Avand in vedere ca eu sunt cel ce comanda, ce implicatii poate avea acest lucru asupra mea? Daca are.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: julien_slbz , utilizator 09:51, 22 Ianuarie 2007
nu mai exista notiunea de imputatie:">
Pt. orice paguba, angajatorul trebuie sa se adreseze instantei:O
Ori, nu vad, ce instanta te poate obliga la plata unei sume de bani asa de mare, cu atat mai mult cu cat pertotal ai plus in gestiune:D
pct-ul de vdr exprimat de romy este corect...nu treb să vă faceţi probleme....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputare dupa inventar. ifrimcristina ifrimcristina in urma unui inventar angajatii ies lipsa la invetar si le fac decizii d eimputare si angajamente de plata dar ei nu vor sa semneze, ce fac in aceasta ... (vezi toată discuția)
Compensare minusuri cu plusuri in gestiune - conditii stefs stefs Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti in ce conditii se pot compensa minusurile in gestiune cu plusurile gasite la efectuarea inventarului. Lucrez intr-o magazie de ... (vezi toată discuția)
Schimbare fortata a fisei postului mystic mystic Buna ziua .Sunt inginer, dar lucrez pe post de referent, operator-calculator ( explicatia a fost ca nu sunt in organigrama decat 2 posturi de inginer in ... (vezi toată discuția)