avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate firma dezmembrari auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate firma dezmembrari auto

Va rog sa ma ajutati cu o filiera de inegistrari pt o firma de dezmembrari auto!!!!
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 21:14, 22 Martie 2010
Mai devreme nu stiati daca sa va deschideti firma in Ungaria, cu filiala in Romania, sau numai in Romania. Acum doriti si toate inregistrarile contabile.
Ce doriti de fapt : sa faceti o comparatie intre contabilitatile din cele doua tari ?
Daca va intereseaza doar contabilitatea si aveti cunostinte in domeniu divizati intregul proces de prelucrare din cadrul societatii de dezmembrare pe etape de lucru (aprovizionare-prelucrare-vanzare) si intocmiti notele contabile distinct pentru fiecare etapa.
Nu este prea greu. Daca va impotmoliti, reveniti cu intrebari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma administrator sau asociat imputernicit,....etc? ContSters81838 ContSters81838 In primul rand salutare tuturor As vrea sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema: Eu sunt administratorul unei societati srl in care detin 98% ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila dezmembrari auto anca_mih anca_mih Buna ziua. Am primit o firma cu profil de activitate dezmembrari auto, nou infiintata. Documentandu-ma, am vazut ca cea mai frecventa monografie este cea cu ... (vezi toată discuția)
Shop online eu ShopOnline ShopOnline Buna Ziua, Sunt un cetetean ungur, si as dori sa deschid un ShopOnline in romania, am fima aici in Ungaria, un KFT (SRL) si aici in Ungaria pot sa vand ... (vezi toată discuția)