avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie publica

se participa la o licitatie iar din toate persoanele partcipante ramane doar una restul fiind descalificate pe motivul intocmirii dosarului.(lipsesc anumite acte) licitatia continua cu un singur participant sau se reprogrameaza?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 19:35, 30 Martie 2010
intr-adevar, interpretarea utilizatorului Vizamali este f. corecta. Pana la urma este si parerea mea, majoritatea motivelor ptr. care nu se depun toate documentele nu sunt scuzabile, tin mai mult de altele. Din pacate, tot din practica va pot spune ca ANRMAP si MF la controale, considera ca, descalificarea ofertantilor cand nu prezinta toate documentele, este o practica, care duce la descurajarea concurentei reale. Acum...depinde de fiecare cum intelege.#-
avand in vedere ca textul de lege este foarte interpretabil, cea mai buna solutie este aceea de a solicita un punct de vedere oficial institutiei care reglementeaza domeniul. eu imi mentin opinia ca se pot solicita oricate sau niciunul, depinde de alegerea fiecarui. de asemenea nu exclud celelalte opinii avand in vedere schimbarile legislative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de participare la licitatie Jurist TM Jurist TM Azi am participat la o licitatie pt. servicii, am avut toate doc. ok, insa, la final, AC ne-a atras atentia ca nu am depus CERTIFICATUL DE PARTICIPARE LA ... (vezi toată discuția)
Evaluare oferte Dana S Dana S La o licitatie,ofertantii cu minusuri la documentele de clarificare sunt eliminati din start,fara a se mai evalua partea tehnica si financiara sau se cer ... (vezi toată discuția)
Descalificare ofertant ContSters179234 ContSters179234 Este corect, din punct de vedere legislativ, sa se impuna urmatoarele: \"Daca lipsesc mai mult de trei documente solicitate in Cap V criterii de calificare ... (vezi toată discuția)