avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen raspuns cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen raspuns cerere

Buna ziua,

Puteti sa-mi spuneti va rog,in cat timp are obligatia conducerea societatii sa raspunda cererii prin care se solicita drepturi banesti,sal compensatorii si solicitarea reincadrarii conf.CM si CCM dupa concedierea colectiva?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 10:49, 23 Martie 2010
raspunsul la o cerere trebuie sa il primiti in 10 zile sau maxim 30 zile ( lg. 544/2001).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de reangajare ContSters128609 ContSters128609 Buna ziua, Am si eu o problema si daca s-ar putea m-ar interesa raspunsul unui avocat ,deoarece as dori sa actionez in justitie societatea unde am fost ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva? ContSters128609 ContSters128609 Buna ziua,am si eu o intrebare daca din 32 de angajati 27 sunt trimisi in somaj pentru ca societatea nu are clienti (pana la 1 aprilie-cand redeschide si are ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere nesemnata ContSters137044 ContSters137044 Buna ziua, Am si eu o intrebare usor retroactiva sa zic asa,daca societatea nu ne-a prezentat nici o decizie de concediere (colectiva)cu mentiunea ... (vezi toată discuția)