avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA SERVICII POSTALE DIN INTERIORUL TARII
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA SERVICII POSTALE DIN INTERIORUL TARII

Buna ziua

Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea problema.
Primesc factura servicii postale (trimis colet in tara) pe care am si tva.Deduc tva-ul respectiv?
Stiu ca in codul fiscal aceste servicii sunt scutite de tva atat aceste servicii cat si achizitionarea de timbre fiscale,postale.
Tot aici as dori sa adaug ca am primit factura de la Posta Romana pentru achizitia unor timbre postale pentru care nu am tva pe factura si tot in aceeasi factura am si TIMBRE FISCALE pentru care mi-a facturat si TVA.
Este corect?

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
roxana20, utilizator
Cel mai recent răspuns: roxana20 , utilizator 13:26, 23 Martie 2010
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare caen servicii curierat tanguera tanguera Buna ziua In cadrul codurilor CAEN pentru activitati de posta si curier exista doua variante 5310 Activitati postale desfasurate sub obligativitatea ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)
Tva - taxare inversa - export florip florip Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti care este diferenta intre scutirea de la plata TVA pentru o livrare de bunuri in UE (nu din cele supuse taxarii inverse in ... (vezi toată discuția)