avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... card de credit fara contract
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

card de credit fara contract

Buna ziua,ma numesc Pop Cornelia sant din oradea si as avea nevoie de ajutor:am o asigurare la AIG LIFE,fiind client fidel mi s-a propus un card de credit la banca ABN AMRO actuala RBS,in 2008 am retras o suma pe care am platit-o inapoi si am vrut sa inchid contul dar la banca mi-au zis sa-l las ca nu costa nimic decat sa platesc din nou la nevoie deschidere de cont,in 2009 ma-m trezit cu un sms ca am de platit 50 ron pe luna timp de 2 ani pt ca mi-au retras de pe card suma de 1100 sa-mi plateasca asigurarea de viata pe care nu am mai platit-o de 2 ani nemai avand bani,mentionez ca eu nu am contract cu banca am doar cerere de card pe care le-am primit prin posta si cardul.acuma ma tot suna sa platesc bani pe care eu nu ia-m folosit nici nu ma-u sunat cand au retras banii sa ma intrebe daca mai lucrez sau mai traiesc ,sa i-mi spuneti daca pe asemenea documente poate judecatorul ordona executare silita,fara acte doveditoare :orin de plata(nu am semnat niciunul),contract(nu am semnat in afara de cerere).va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 14:26, 23 Martie 2010
doamna Pop Cornelia din Oradea,
dvs aveti un contract dar nu siti dvs.. probabil ca nici nu va eliberat exemplarul care era necesar sa vi-l dea..c e sa va zic..cand ati vazut ca numaia veti bani sa va achitati asigurarea, era necesar sa notificati firma de asigurai ca doriti incetarea contractului si gata.. dar asa.. contractul sa derulat in continuare, dvs cine stie ce ati semnat pe la banca.. asa ca.. sa fiti convinsa ca oamenii aia sunt cumva acoperiti cat de cat, nu faceau de capul lor toata aceasta treaba.. toata stima, ptr dvs..Petre Enache din Bucuresti
Este bine sa mergeti sa va lamuriti la banca inainte de orice alta miscare. Vedeti ce au ei, ce vi se cere si dupa aceea se poate discuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit fara contract(trimis pe posta) ContSters137106 ContSters137106 pe spate la cererea de card scrie fff mic ca daca nu platesc i-mi retrage aig life(eu nu am citit, nici nu am dat importanta)deoarece dupa ce faci cerere de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu mihaigabi22 mihaigabi22 Numele meu este Mihaiu George si pe data de 15 noiembrie 2008 am luat un credit de consum fara garantii in valoare de 7314 euro de la banca ABN AMRO care ... (vezi toată discuția)
Dator la banca balsmaria balsmaria in 2008 am luat un credit de la abn amro banc .banca nu mai exista si m-au raportat la aps contractul cu banca e pina in 2016 cu cei de la aps nu am ... (vezi toată discuția)