avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de credit fara contract(trimis pe posta)
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de credit fara contract(trimis pe posta)

pe spate la cererea de card scrie fff mic ca daca nu platesc i-mi retrage aig life(eu nu am citit, nici nu am dat importanta)deoarece dupa ce faci cerere de card,de scos bani de la banca,...... urmeaza contractul pe care eu nu la-m semnat,spun ca nu ma-u gasit acasa,ca doar mi la-u trimis pe posta ,cu aig am anuntat ca nu mai platesc dar nu in scris am fost doar personal,nu inteleg cum eu cu cardul acasa mi-au platit banca fara sa ma sune sau sa me cheme la banca sa semnez ordin de plata cum ca sau transferat bani nu?/
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
ContSters137106, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 22:00, 23 Martie 2010
va pot da,dar asta nu inseamna ca si castiga, mai ales ca ziceti ca n-ati semnat nimic,consultati un avocat sa va indrume
nu aveau dreptul sa faca asta sub nicio forma, nici daca acel cont la banca era de debit, cu atat mai mult cu cat acea asigurare de viata nu mai exista, daca nu ati mai platit de 2 ani
si daca era in vigoare, nu aveti obligatia de a o plati, nu e o datorie , ci o optiune
ei ce explicatii au dat? in ce baza au virat acea suma din contul dvs de credit?
si daca aveati o datorie si tot nu puteau lua din cont de credit
Ultima modificare: Marți, 23 Martie 2010
ContSters79003, utilizator
am vazut si eu deunazi o cerere de card semnata, pe verso la formularul de acordare over-draft este redactat contractul care e semnat din partea bancii dar nu si de solicitant.
Executorul a solicitat incuviintarea executarii silite calificand cererea de acordare a descoperirii de cont ca fiind contract de credit si culmea judele a admis cererea de incuviintare a ex silite.

Deci se poate orice la orice banca, la executor de fapt se poate orice in Romania #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit fara contract ContSters137106 ContSters137106 Buna ziua,ma numesc Pop Cornelia sant din oradea si as avea nevoie de ajutor:am o asigurare la AIG LIFE,fiind client fidel mi s-a propus un card de credit la ... (vezi toată discuția)
Executare silita flores201972 flores201972 Buna ziua. Am si eu o problema. In anul 2008 am luat un card de credit de la o banca, in valoare de 4200 ron. In decursul anului 2009 am constatat ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Executare silita popescu marcela popescu marcela Buna Ziua, Care este primul act de executare silita al unui executor judecatoresc? O notificare prin care sunt puns in intarziere cu privire la plata unor ... (vezi toată discuția)