avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... zile de spitalizare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

zile de spitalizare

am avut o altercatie cu cineva iam dat cu o sticla in cap si-a scos 22 de zili de la medic .Ce pot pati?de la cate zile ma salta?#-o
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 20:54, 25 Martie 2010
Tinand cont ca fapta a fost comisa din culpa( conform art. 184 alin . 2) , deoarece este un accident, inculpatul va primi cel mult 2 ani cu suspendare, in opinia mea, si va plati cheltuielile de spitalizare , plus daunele morale pe care le veti cere.
chiar daca ave o alcolemie foarte mare?
Inseamna ca exista concurs de infractiuni si daca se administreaza probe concludente si utile cauzei, pedeapsa ....creste !
Zilele de spitalizare nu sunt zile de ingrijiri medicale.Se confunda adesea termenii.Sunt persoane care nu necesita spitalizare intrucat au fracturi si stau acasa dar necesita zile de ingrijiri medicale.
Deci INML este singura intitutie care stabileste cate zile de ingrijiri medicale a necesitat victima.In cazul spitalizarii de 120 zile cu siguranta i-a pus viata in pericol si are un numar mare de zile de ingrijiri medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava Lui25 Lui25 Prietenul meu a avut un accident era pe motor si o duba nu ia dat prioritate. In urma acestui accident a facut 4 operatii. Una la picior(2 fracturi) unde i ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala ChavaLito ChavaLito acum o saptamana am fost intr-o discoteca de la mine din oras si era o fata pe care o cunosteam si am fost acolo special pentru ea doar ca ea era insotita de ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa se aplica daca am 49 de zile de spitalizare? stefanstanciu stefanstanciu am certificat medico-legal am 49 de zile de spitalizare in urma unui accident rutier ce pedeapsa se da la nr asta de zile vinovatului (vezi toată discuția)