Care este procedura transferului salariatilor de la o firma la alta avand in vedere faptul ca cele doua firme au personalitate juridica distincta si deci nu poate opera transferul pe baza uei fuziuni prin absorbtie.
Poate opera transferul contractului fara a opera incetarea CIM-urilor la actuala unitate sau este obligatoriu de a proceda la incetarea CIM-urilor la actuala unitate in baza art. 55 lit. b Codul Muncii iar apoi incheierea unor noi contracte de munca cu noua societate, respectiv cu noul angajator?
Precizez ca actuala unitate este un PFA iar noua unitate este un SRL.
Multumesc!
Buna ziua. Am o salariata care este in concediu crestere copil, deci are contractul suspendat. De curand am lichidat firma si deschidem o alta firma pe care vrem sa trecem si salariata cu cim suspendat, cum procedem?
Ma refer si la procedura in revisal...ii incetam suspendarea pe vechea firma si ii facem un nou cim pe actuala firma dupa care il suspendam?
Intr-adevar, procedura este cea mentionata de dvs.
- incetare c.i.m. vechi
- incheiere c.i.m. nou si suspendare cu aceeasi zi de incepere a activitatii.
Intr-adevar, procedura este cea mentionata de dvs.
- incetare c.i.m. vechi
- incheiere c.i.m. nou si suspendare cu aceeasi zi de incepere a activitatii.
deci, daca am inteles eu bine.II incetez suspendarea si o transmit in revisal pe vechea firma, dupa care ii adaug un nou contract si fac suspendarea cu aceiasi de incepere a activitatii si o transmit in revisal pe noua firma, nu?
Incetare
Daliborka
Buna ziua
va rog ma puteti ajuta, avem o filiala in Cluj, se doreste ca o angajata de acolo sa fie transferata la o alta firma dar care nu are filiala in Cluj ... (vezi toată discuția)