avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SFAT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SFAT

Va rog un sfat, o plangere penala cu documente multe atasate, cum e mai bine sa o inaintez parchetului, prin posta sau depusa direct la registratura parchetului, ma tem de sustrageri. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 21:40, 25 Martie 2010
Direct la registratura parchetului cu o copie a plangerii dvs pe care sa vi se puna stampila cu numarul de inregistrare de la Parchet!
B-)
La sfarsitul plangerii,mentionati opis cu documentele atasate,pagina cu pagina
la parchet direct si neaparat opis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)
Termen ancheta penala magistrat marianaragalie marianaragalie In urma unei plangeri s-a deschis dosar penal pentru un magistrat la parchetul de langa curtea de apel ce termen de finalizare are conform legii? Legea si art ... (vezi toată discuția)
Refuz inregistrare dosar plangere instanta contra rezolutie prim procuror expirata w0lfshad3 w0lfshad3 Am primit NUP, am reclamat rezolutia NUP, am asteptat 20 de zile dupa care am reclamat neemiterea deciziei printr-un dosar (cu obligatia de a emite), impreuna ... (vezi toată discuția)