avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ...mi-au táiat curentul. Ce mi se poate întâmpla?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

...mi-au táiat curentul. Ce mi se poate întâmpla?

Buná tuturor,

Vreau sá vá povestesc despre ce e vorba. Anul trecut prin octombrie când am realizat o lucrare la casá si cumpárând câteva electrodomestice fratele meu s-a ´legat´la curent ´pe direct´, fárá sá mai treacá prin contor (sá nu plátim foarte mult) si din când în când mai lása càte ceva ca sá se înregistreze. Nu s-a întâmplat nimic pâná acum 2 zile când, pe neasteptate, s-au prezentat cei de la energia electricá sá schimbe contorul si era pus pe ´direct´. Recunoaste vina si eu as dori sá stiu ce i se poate întâmpla dacá va fi el cel care ráspunde sau titularul contractului, ìn acest caz, tata?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:57, 27 Martie 2010
Raspunde cel care FURA energia electrica! Daca o facea cu complicitatea tatalui dvs , atunci si tatal dvs va raspunde din punct de vedere penal!
La ce se poate astepta? La un dosar penal pentru furt de enrgie electrica!B-)
poate fi condamnat ptr furt , titularul contractului (iar daca acesta dovedeste ca acest furt -a facut fara stirea lui atunci fratele dvs)
In raport de "intelegerea" reprezentantului regiei,se poate solutiona amiabil ,sau cu dosar penal pentru titularul contractului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este vinovat, propietarul sau locatarul? DanaMan DanaMan Buna ziua, am o problema grava. Tatal meu a cumparat o casa la tara si din motiv ca are datorii la banci, vrea sa puna pe numele meu, caci pe altcineva nu ... (vezi toată discuția)
Furt de energie curent electric amuri amuri Buna ziua! Sunt o societate comerciala care are mai multi chiriasi. Pentru fiecare chirias exista montat un contor pasant de citire a consumului. Unul ... (vezi toată discuția)
Furt de curent in care electrica nu se implica sabin cj sabin cj Furt de energie electrica Am domiciliul într-o locuinţă foarte veche de două camere într-o curte cu mai multe familii. De mai multi ani sunt într-un ... (vezi toată discuția)