avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme mari.....
Discuție deschisă în Executare silită

probleme mari.....

:(( in primul rand buna ziua!Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu o mare problema pe care o am cu cei de la eos ksi.Acum 5 ani am facut un credit la bcr in valoare de 40 mil,dupa care o lunga perioada de timp am fost somera si nu mi-am permis sa imi mai platesc ratele. Anul trcut am primit o citatie de la aceasta firma de recuperari,in care scria sa sun de urgenta altfel vin cu executorii peste mine. Eu nu locuiesc unde am adresa,fapt pt care mama a sunat fiind speriata de cele citite,le-a lasat nr meu de tel.si de atunci ma suna,tipa si ma ameninta o doamna la orice ora din zi,daca nu raspund o suna pe mama si ii cere socoteala ca de ce nu ma ajuta sa-mi platesc ratele ,ca daca mu are bani ce mananca,cu ce plateste utilitatile,chestii care cu siguranta nu are de ce sa o priveasca pe aceasta doamna.Intr-un final m-am decis sa achit dupa ce am fost amenintata cu puscaria,mi-a stabilit o rata exorbitanta pt mine care castig doar 10 mil pe luna din care platesc chirie,mancare si altele necesare.in fine rata fiind de 8 mil prima luna din care am reusit sa dau doar 2,ma suna si urla la mine imediat dupa ce am fc plata ca maine pana la ora 5 pm sa dau diferenta astfel e vai de mine. Nu am avut cum sa dau toata suma,am dat inca 1 mil ultimii bani care ii mai aveam iar cand am sunat sa fac confirmarea de plata m-a facut cu ou si cu otet. Spuneti-mi va rog din tot sufletul meu ce sa fac mi-e frica sa mai fac vre-o plata ca tipa la mine de imi strica zilele,si m-am hotarat sa nu mai platesc nimic,sa ma dea in judecata ca eu nu mai rezist sa fiu atat de stresata.Si daca vin cu executorul eu nu am nici un bun pe numele meu ,ce se poate intampla? Va rog din suflet sa ma ajutati!!#-o:((
in ce baza ati facut plata celor 3 mil ? in contul firmei de recuperari ? reprezentand plata contractului ? ce scrie pe chitanta pe care ati facut plata?
Va multumesc mult pt. sfaturi,asta am facut pana acum am evitat sa raspund la telefon dar nu ca asta a fost voia mea,mi-a fost frica sa mai raspund. Ma bucur ca nu au dreptul sa mearga acasa la mama deoarece tatal meu nu stie de acest credit si mai rau e ca locuiesc in mediul rural si ar fi o mare batjocora pt ei sa se trezeasca cu executorii la poarta. va multumesc mult
OK! Dat fiind faptul ca mesajul pe care l-am postat azi dimineata a..disparut, repet intrebarea ptr. initiatoarea topicului:
Cand ati platit suma de 3 mil in contul recuperatorului? Data exacta!
Daca suma de 3 mil. ati platit-o anul trecut in contul recuperatorului atunci cursul prescriptiei dreptului de a cere executarea silita a fost intrerupt si de la ultima plata incepe sa curga un nou tremen de prescriptie.

Consider ca nu poti face afirmatii ca datoria este prescrisa daca nu ai toate datele legate de aceasta speta.

ps. sper ca acest mesaj al meu sa nu dispara iar!:)
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)