avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... licenta orda
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

licenta orda

poate sa-mi spuna ce repercusiuni are renuntarea la o licenta orda pt dreptul de autor pt un cd audio
Cel mai recent răspuns: bsterea , utilizator 01:40, 27 Martie 2010
inseamna renuntarea la a mai primi bani pe viitor :(
ai baut ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi vandute cd-urile prin ardere (burn) in afara tarii? pisicoasa pisicoasa Sunt un mic producator de cd-uri audio in format mp3 cu opere ale unor autori romani. Cd-urile sunt inregistrate la ORDA si sunt realizate prin compresie - ... (vezi toată discuția)
Carti in format audio - drepturi de autor georgianaflorina georgianaflorina Stimati Domni, Am mare nevoie de sfaturile voastre. Sunt autoarea unor povesti pentru copii. O editura din Bucuresti imi promite de vreo 3 luni ca mi le ... (vezi toată discuția)
Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)