Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
L nr 230/2007 Art 49 (1) Asociatia de proprietari poate stabili un sistem propriu de penalizari pentru orice suma suma cu titlu de restanta,afisata pe lista de plata
Penalizarile nu vor fi mai mari de 0,2% pentru fiecare zi de intarziere si se vor aplica numai dupa o perioada de 30 zile care depaseste termenul stabilit pentru plata,fara ca suma penalizarilor sa poata depasi suma la care s-au aplicat
HG nr 1588/2007 Art 12 A Drepturi proprietari d)sa primeasca explicatii cu privire la calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari si,eventual ,sa o conteste la presedintele asociatiei de proprietari in termen de 10 zile de la afisarea listei de plata.Presedintele asociatiei de proprietari este obligat sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
Me refer la cu totul alceva, la faptul CA MI-AU SCAZUT 1000 RON ACUM 2 ANI SI ACUM VOR ACESTI BANII INAPOI PLUS O PENALIZARE DE 1000 RON AU TRECUT DOI ANI DE ATUNCI, DE CE NU AM FOST ANUNTATA MAI DEVREME CA SA FACUT O GRESEALA L-AM INTREBAT PE ADMINISTRATOR SI MI-A RASPUNS CA ESTE PENTRU REPARATII CARE NU S-AU FACUT SI EU CE VINA AM???? L-AM PUS EU SA GRESEASCA LISTA
PLUS CA ESTE ANALFABET EU STIU CA ASEMENEA GRESELI SE
PLATESC DE CEI CARE LE AU FACUT