Este adevarat ca sunt restantiera, la intretinere acum doi ani aveam 1600 ron restanta, au schimbat lista si m-am trezit ca au disparut 1000 ron, am intrebat administratorul si mi-a raspuns ca este pentru fondul de reparatii si terasa care nu este reparata si imi curge apa pe pereti, mucegai etc. Acum am ajuns la aceasi restanta tot de 1650 ron dat fiind faptul ca nu am cu ce plati, am tot platit dar nu toata suma, problema este ca acum dupa doi ani avand restanta de 1640 ron am achitat 700 ron au ramas 9500 ron de plata. Cand sa ma uit pe lista am simtit ca mi-se face rau era trecuta suma de 2950 ron. Am fost la presedinta de bloc adica nevasta presedintelui, si mi-a raspuns ca au pus acei 1000 ron de acum doi ani plus penalitati de 1000 ron adica 2000 ron de plata. De ce ? Nu au venit imediat ce au facut greseala nu dupa doi ani si cu penalizari de 1000 ron???? Mi-a raspuns presedinta care de altfel este foarte obraznica cu locatarii cu toate ca mai mult de 90% suntem proprietari si ne pune sa semnam in fiecare an pentru constituirea asociatiei de proprietari si tot nu se realizeaza. Plus ca sunt abuzuri peste abuzuri dupa 90 zile orice restantier este obligat la penalizari, aici nu este asa sunt unii care nu platesc sunt favorizati, unul din locatari si el restantier mi-sa laudat ca are o smecherie cu administratorul si el nu plateste penalizari, plus ca am fost plecata din tara cu cativa ani in urma si am revenit mai devreme, iar pe lista eram trecuta cu 2 persoane desi am facut cerere pe perioada plecarii sa ma scoata. Nu dispun nici de o suma substantiala de banii ca sa i dau in judecata, daca le zic ceva imi raspund ca au spate la primarie si nu am ce sa le fac.X-(
doamna elga 50 cred ca am inteles in sfarsit ce-i cu 2.6 si 2.10 (cam tarziu). este vorba ca nu se considera consultatii juridice. nu? am zis si eu ce stiam si o sa ma conformez.
:offtopic:
Din Regulamentul forumului
- 2.6 inseamna evitarea citatelor din mesajele celorlalti utilizatori in propriul mesaj, in mod abuziv. In fond ceilalti utilizatori pot citi si singuri ce s-a scris in topic, nu trebuie sa-i agasam cu postarea inca o data a mesajelor anterioare. Este suficient un extras din mesajul la care se vrea un raspuns sau numai adresarea directa acelui utilizator;
- 2.10 inseamna mesaje paternaliste gen "nu postati mesaje consecutive" sau "nu scrieti cu majuscule" postate de utilizatori care nu au atributii de moderatori, aceia care se erijeaza in moderatori....:)