V-as solicita o opinie ,cu privire la speta mea.
V-as ruga , in mod respectuos sa-mi spuneti care ar fi forma cai de atac extraordinara si articolul din cpc, pentru un recurs constatat nul de instanta.Decizia instantei a fost: Constată nul recursul declarat de reclamantă. Respinge ca nefondat recursul declarat de pârât. Irevocabilă.M-a refer la calea extraordinare de retractare a revizuirii,sau calea contestatiei in anulare Va multumesc foarte mult pentru ajutor.
- -
pentru procmarci .recursul a fost timbrat,motivat in fapt si drept,semnat,in termenul de decadere de 15 zile calendaristice dela comunicare,Recursul a fost depus la instanta a carei hotarare se ataca. singura situatie ar fii ca instanta sa invoce o exceptie de ordine publica,chia daca pe fond ,instanta a respina cererea paratiilor ptr.exceptia de autoritate de lucru judecat.Ce sfat i-mi dati,sa merg pecontestatie in anulare,sau pe revizuire .Multumesc anticipat tuturor.
Contestatia in anulare se poate dispune in caz ca instanta de recurs nu a avut in vedere toate motivele de fapt, de nelegalitate si temeinicie ale hotararii atacate.
singura situatie ar fii ca instanta sa invoce o exceptie de ordine publica,
Acest aspect tine tot de aceasta cale extraordinara de atac, forma speciala a acesteia.
pentru D-na avocat Ioana Stoica :recursul a fost constatat nul,pentru lipsa in motivele de drept a art.304 pct 8 si 9 Va Multumesc .Sarbatori fericite si Paste fericit
Proceduri in recurs
emil6702
1.Daca o cauza a fost anulata pentru netimbrare, timbrarea se poate face in recurs?
2. Paratul sau paratii pot declara recurs pentru completarea hotararii si ... (vezi toată discuția)