avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... examen practician insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

examen practician insolventa

Buna ziua,ma numesc Amalia Pascal,sunt avocat din 1997 in Baroul Arad,ma intereseaza sa stiu daca e adevarat ca poti deveni practician pe insolventa daca ai min.5 ani vechime in profesie,fara examen doar cu interviu.Daca nu ,in ce consta examenul.Multumesc anticipat.Paste fericit tuturor!
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 13:50, 28 Martie 2010
Este adevarat. Acelasi lucru este valabil si la notarii publici si la executaorii judecatoresti! Insa trebuie sa treceti prin furcile caudine ale unui "interviu" sa-i zicem subiectiv!B-)
intrati pe siteul unpir si veti vedea ca da toate categoriile de persoane cu studii juridice cu vechime de 5 ani in profesie exclusiv consilierii juridici pot sa acceada in profesia de practician in insolventa prin sustinerea unui interviu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magistrat?! mister!!! vendeta vendeta am urmatoarea dilema: unde pot sa aflu informatii despre un avocat care a fost condamnat pt. trafic de influenta iar acum, cu tupeu face pe consilierul juridic ... (vezi toată discuția)
Inginer membru unpir bellphegor bellphegor Are un inginer dreptul sa fie membru UNPIR? Daca ACUM nu mai are , desi in trecut a avut , si asta din cauza vreunei \"ordonante guvernamentale\" , aceasta ... (vezi toată discuția)
Costuri inscriere unpir ana24 ana24 Vreau sa stiu ce costuri presupune profesia de lichidator. am vazut o taxa de verificare a acererii de 300 Ron, taxa inscriere in tablou de 500 Ron. Mai sunt ... (vezi toată discuția)