avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum facturez
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum facturez

O firma de transport din Romania efectueaza o cursa catre un stat excomunitar , dar de facturat se face la casa de expeditie din Romania .Cum facturez cu tva sau fara?
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 22:29, 28 Martie 2010
Cu TVA, numai daca casa de expeditie ar fi din stat U.E. sau excomunitar, nu are relevanta transportul si firma catre care facturati.Daca afeti si alte intrebari nu ezitati si imi scrieti.
Nu se tine cont de locul unde se presteaza serviciul?
daca transportul e legat de export de bunuri, se factureaza fara tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva transport germania-suedia lumi40 lumi40 Buna. Help! 1. O firma de transport marfa platitoare de tva trimestrial din Romania face transport ( Germania - Norvegia ) pentru o casa de expeditie din ... (vezi toată discuția)
Declaratie 390 completare sau nu? anghel teodor anghel teodor O casa de expeditie care face un transport din Romania (tara ue) in Serbia (tara non ue) prin intermediul unei case de expeditie din serbia(tara non ue) care ... (vezi toată discuția)
Tva transport oltului oltului Speta Ruta : China – Frankfurt (Germania) – Timisoara (Romania) Transbordare marfa : Frankfurth (Germania) Declaratie vamala : deschisa in China / ... (vezi toată discuția)