avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stie cineva?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stie cineva?

poate un angajator sa interzica salariatului angajat pe perioada determinata, ca in timpul liber( dupa terminarea celor 8 ore ) sa aibe o activitate identica cu cea avuta la el?
adica de la 8 dimineata lucrez la vodafone si de la 16 sa lucrez la orange. imi poate interzice mie cineva asta? si daca da, unde scrie?
pentru ca in clauza de neconcurenta mai nou se prevede numai situatia in care salariatul paraseste firma nu si ce poate sau nu face in timpul liber pe peroada contractului de munca.
multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 30 Ianuarie 2007
Buna.

Din cate stiu (am lucrat si eu la Vodafone), la inceputul contractului semnezi un Regulament de ordine interna care prevede anuntarea existentei oricarui conflict de interese. Banuiesc k iti dai seama k exista un conflict de interese evident dc lucrezi la 2 companii concurente. Incalcarea ROI-ului constituie la Vodafone abatere grava si se sanctioneaza cu desfacerea contractului de munca.
Ar putea sa-ti introduca clauza de confidentialitate in c.i.m......dreptul la munca nu poate fi ingradit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze confidentialitate in cim loriel loriel Buna ziua, Conform codului muncii salariatii sunt obligati sa respecte anumite clauze de confidentialitate care sunt mai mult sau mai putin standard in ... (vezi toată discuția)
Clauza de fidelitate suciu_diana suciu_diana Buna ziua, poate clauza de fidelitata stipulata de Codul Muncii, ca si obligatie a angajatului, sa fie interpretata ca si [b]clauza de incompatibilitate a ... (vezi toată discuția)
Angajament de confidentialitate Daniela.g Daniela.g Pot fi obligata sa semnez asa ceva sub denumirea de angajament de confidentialitate: \"Sa nu particip in calitate de proprietar, asociat, salariat, sau agenti ... (vezi toată discuția)