avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa si achizitii publice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa si achizitii publice

O firma aflata in insolventa poate participa la achizitii publice? Si daca da care ar fi temeiul juridic
Cel mai recent răspuns: viorell2004 , utilizator 12:58, 7 Iulie 2011
Depinde ce obiect are achizitiea.Lucrari, produse sau servicii.Prezentati analiza pretului din care sa rezulte justificarea fiecarui element constitutiv.
daca sunteti in situatia de a beneficia de subventii sau alte asemenea depuneti documente justificative. Vezi HG 925 /2006 ( art.36 si urm.) si PDV pe sit-ul ANRMAP.
Pentru a evita situatia privind art181. puteti participa in calitate de subcontractant declarat caz in care vi se i-a in considerare partea din propunerea tehnica pe care va obligati sa o indepliniti.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
viorell2004, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta mea a depasit bugetul - ce se intampla? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am participat la o lictatie unde bugetul estimat in SEAP pentru acea procedura era de 1 mil de lei. AM fost doua firme participante. Firma mea ... (vezi toată discuția)
Sustinere tehnica tert Geom1 Geom1 Inca am o nelamurire asupra ce inseamna, cf. art. 190/OUG 34 \\"Capacitatea tehnică şi profesională a ofertantului/candidatului poate fi susţinută, pentru ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut dddimitriu dddimitriu Am castigat o licitatie - criteriul: pretul cel mai scazut - la diferenta de 43 lei (patruzecisitrei!!) fata de o alta firma. AC imi solicita raspuns si ... (vezi toată discuția)